DE PERFECTE PLEK VOOR UW

EVENEMENT OF VERGADERING!

uw gelegenheid bij

Restaurant FUMI

Met een rijke geschiedenis van succesvolle evenementen met bedrijven uit de buurt, is Restaurant FUMI uitgegroeid tot een vertrouwde en gewaardeerde plek voor diverse zakelijke gelegenheden. Onze ervaring in het hosten van bedrijfsevenementen heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in de unieke behoeften en verwachtingen van zakelijke klanten.

Wij bieden ruimte aan zakelijke gelegenheden en partijen tot 120 personen.

Bij FUMI begrijpen we dat zakelijke bijeenkomsten meer vereisen dan alleen een ruimte. Onze faciliteiten, waaronder ruime parkeergelegenheid, catering op maat en geavanceerde audiovisuele voorzieningen, zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke wensen te voldoen. Of het nu gaat om vergaderingen, presentaties, seminars of bedrijfsfeesten, wij streven ernaar om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor productiviteit en succes.

Ons toegewijde team, inclusief onze ervaren eventmanager, staat klaar om je te assisteren bij het plannen en uitvoeren van een vlekkeloos evenement. Kies voor FUMI als jouw vertrouwde partner voor zakelijke bijeenkomsten en ervaar de perfecte combinatie van professionaliteit, gastvrijheid en culinaire excellentie.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de volgende succesvolle zakelijke gelegenheid te organiseren!

 

 

 

Is FUMI geschikt voor mijn zakelijke gelegenheid

Beschikken jullie over vergaderzalen / afgezonderde ruimtes?

Wij beschikken over twee vergaderzalen in ons pand. Eentje bevindt zich in onze prachtige serre waarbij de deuren gesloten kunnen worden om de zaal af te zonderen van het restaurant. Daarnaast hebben wij op onze benedenverdieping een vergaderzaal met een mooie ronde tafel. Beide vergaderzalen zijn geschikt voor +- 25 personen.

Is het mogelijk om een speciaal menu samen te stellen?

Wij kunnen u voorzien van vrijwel alle dieetwensen. Tijdens onze bedrijfsdiners en lunches wordt er meestal gebruik gemaakt van een vooraf samengesteld menu. Het is mogelijk om gebruik te maken van de FUMI Tasting Experience tot maximaal 15 personen. 

Is er een projector / geluidsinstallatie aanwezig?

Al onze zalen zijn voorzien van een projector / scherm en een geavanceerd geluidssysteem. Ook is het mogelijk om te spreken met een microfoon. 

Past FUMI bij mijn particuliere evenement?

Tot hoeveel personen is de locatie van FUMI geschikt?

Wij bieden private dining tot 35 personen en walking dinners tot 120 personen.

 

Voor wat voor evenementen is jullie locatie geschikt?

Of het nu een vergadering, receptie of trouwerij is, wij kunnen onze venue volledig naar wens laten inrichten. Wij zijn dus voor ieder evenement geschikt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is het mogelijk om zelf catering te regelen?

Het is jammer genoeg niet mogelijk om eigen dranken of catering te regelen voor je evenement. Heb je speciale eetwensen voor je evenement? We denken dan graag met je mee!

Contactformulier

NEEM contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte uit te brengen.

5 + 8 =